Σουφλέ Σοκολάτας της Αγγελικής

Υλικά


7 Αυγά
350 γρ. κουβερτούρα
1 1/2 ποτήρι ζάχαρη
2 κούπες αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
250 γρ. μαργαρίνη


Εκτέλεση


Βουτυρώνουμε τη φόρμα του σουφλέ και τη βάζουμε στο ψυγείο. Λιώνουμε τη μαργαρίνη, ρίχνουμε τη ζάχαρη, τη κουβερτούρα και το αλεύρι. Χτυπάμε τα ασπράδια σε σφιχτή μαρέγκα και προσθέτουμε ένα ένα τους κρόκους. Ψήνουμε για 15 λεπτά στους 180 βαθμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου