Κοτόπιτα

Υλικά


1 φύλλο σφολιάτα
2 φιλέτα κοτόπουλο βρασμένο
1 ποτήρι ανάμικτο ζαμπόν και μπέικον
2 ποτήρια κίτρινα τυριά ανάμικτα που λιώνουν
1-2 πιπεριές κόκκινες κομμένες
3 αυγά
1 ποτήρι γάλα
1ποτήρι κρέμα γάλακτος

Εκτέλεση

Σε βουτυρωμένο ταψί βάζουμε τη σφολιάτα. Από πάνω ψιλοκόβουμε το βρασμένο κοτόπουλο, ρίχνουμε τα τυριά και τα αλλαντικά και τα στρώνουμε ομοιόμορφα στο φύλλο.

Χτυπάμε τα αυγά, την κρέμα γάλακτος και το γάλα και το περιχύνουμε. Γαρνίρουμε με τις κομμένες πιπεριές. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου