ΥΛΙΚΑ
240 γραμμάρια
ηλιέλαιο
30 γραμμάρια
αλάτι
50 γραμμάρια
ζάχαρη
30 γραμμάρια
μαγιά νωπή
1500 γραμμάρια
αλεύρι σκληρό
750 ml νερό
λίγο
δεντρολίβανο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε το
νερό και τη μαγιά στο μίξερ και
ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει η μαγιά.
Ρίχνουμε το αλάτι, τη ζάχαρη, το
ηλιέλαιο και το δεντρολίβανο και
ανακατεύουμε. Προσθέτουμε το αλεύρι
μέχρι να σφίξει η ζύμη. Την βγάζουμε
από το μίξερ και την αφήνουμε να
ξεκουραστεί μισή ώρα. Ανοίγουμε το
ζυμάρι σε στρογγυλό ταψί, προσθέτουμε
από πάνω τα υλικά της αρεσκείας μας και
ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους
160 βαθμούς για περίπου 40 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου